Trasig betongtrappa.

Vi lagar din trasiga betongtrappa.

Har du en trasig gammal betongtrappa som du behöver hjälp med att renovera? Vi är specialister på att renovera gamla slitna betongtrappor och kan troligen tillgodose din gamla trasiga  betongtrappas renoveringsbehov också. Vi erbjuder slitstarka och halksäkra material i flera olika kulörer som gör det möjligt att anpassa kulör efter just din betongtrappas miljö. Vi gör din entretrappa hel och vacker igen med högkvalitativa material som har lång livslängd. Självklart så renoverar vi din trappa oavsett vad den är i anslutning till.

Låt en expert renovera din betongtrappa.

Med tanke på vad en betongtrappa utsätts för genom åren så är det inget konstigt att ett renoveringsbehov av den gamla betongtrappan uppkommer. I vårt nordiska skiftande klimat där betongtrappor utsätts för snö, is och salt och andra typer av tuffa  behandlingar som snöskottning och vissa hackar även med tyngre vassa verktyg för att få frusen is att lossna i trappan. Att upptäcka sprickor o delar av betong som saknas är alltså inget ovanligt på en äldre betongtrappa som har hängt med tag. Däremot så bör man åtgärda detta relativt omgående så att inte dessa skador i betongtrappan förvärras och verkar för att fler skador uppkommer. Skador och sprickor som ligger öppet för länge brukar resultera i att renoveringsbehovet av betongtrappan ökar i snabb takt då snö och vatten tränger in i sprickor och öppningar och fryser till is och orsakar  frostsprängningar under vintertid. Detta gör att bitar av betongtrappan lossnar ytterligare. En trasig betongtrappa med sprickor och  öppningar av olika slag kan också göra så att vatten kan tränga in i betongen. Detta ökar också risken att skapa en miljö som ger en bra grogrund och upphov för påväxt av olika slag.

En väderbiten gammal betongtrappa med många år av slitage är inget ovanligt.

Med spruckna och trasiga trappsteg och bitar av betong som saknas blir ju inte betongtrappan bara ful, det kan också vara riskfyllt att beträda en trappa med skador med tanke på ökad risk att halka eller snubbla. Renovera betongtrappa med oss. Vi gör din trappa hel och trygg att använda i många år framöver.

Förnya din entre? Vi ger din gamla trappa ett helt nytt yttre.

I bland vill man bara förnya sin betongtrappa med ett helt nytt utseende utan att för den skull att den befintliga betongtrappan är trasig.  Man vill helt enkelt skapa en ny miljö. Med våra vackra ytskiktsmaterial hjälper vi dig att skapa en helt ny inbjudande entre.

Vi har många nöjda fastighetsägare där vi har renoverat  eller förnyat utseendet på gamla betongtrappor i Stockholm och omnejd. Hör av dig till oss redan i dag för mer information.

Välkommen.